Vilniaus tango teatras

Išskirtinės pramogos
Vilniaus tango teatras – pirmasis ir vienintelis tango teatras Lietuvoje ir net Europoje! Tango teatro aplinkoje pasijusite tarsi mėgautumėtės vakaru Buenos Airėse, šou programa sužavės savo dinamika, emocijomis ir kraują kaitinančia aistra! Profesionalūs tango šokėjai, aksominio balso vokalistė, gyva pianino muzika. Vilniaus tango teatro šou Vilniaus senamiestyje – kiekvieną savaitę!



Lenkija, Latvija, Estija, Danija, Švedija, Norvegija, Belgija, Urugvajus, Argentina – dalis, tikėtina, dar pasipildysiančio sąrašo šalių, kuriose teatras svečiavosi ir dovanojo savo spektaklius. Per visą savo gyvavimo istoriją teatras jų pastatė daugiau kaip 10, tapo laureatu įvairiuose respublikiniuose ir tarptautiniuose festivaliuose. Pirmuosius žingsnius žengęs prieš daugiau kaip 10 metų, 2014 m. kolektyvas prisistatė kaip Vilniaus tango teatras. Jauni, teatrui neabejingi žmonės savo pomėgius, o kai kurie ir pagrindinę veiklą, jungia kurdami spektaklius ir individualius vidinius išgyvenimus pasakodami kaip vieną tango istoriją.



Šiuo metu kolektyvą sudaro šokėjai Rūta Krivickaitė ir Alexis Gonzales (Argentina), Ineta Brasaitė ir Emmanuel Riquelme (Argentina), Ieva Konopliovaite/Ieva Miklaševskaja, vokalistė Egidija Mačiulytė, pianistė Eglė Kasteckaitė. Choreografas-režisierius Sigitas H. Repšys. Menininkus vienija meilė tango kultūrai, kūrybinės idėjos, pasaulėjauta ir, žinoma, bendra ilgametė veikla.



Naujausias šou "ZONA DE RIESGO"



Plonytė riba tarp draudžiama ir geidžiama, tarp tamsiausios nakties akimirkos ir pirmojo aušros spindulio, tarp dabar arba niekada. Rizikos zona, kurioje kiekvienas pojūtis paaštrėja ir kiekviena kibirkštis įžiebia ugnį. Pagaliau, po ilgos kaustančios pertraukos į naujo šou „Zona de Riesgo“ premjerą kviečia Vilniaus tango teatras.

Aplankykite netoliese

Susisiekti telefonu
+370 671 75499