Sea Paradise sup & surf school (irklenčių, banglenčių ir jėgos aitvarų mokykla)

Irklentės
Sea Paradise-sup & surf school - irklenčių instruktoriai, kurie yra VDWS (Tarptautinė instruktorių ir mokyklų asociacija vandens sporto srityje) ir ASI (Australijos banglenčių, irklenčių akademija) nariai.

Po ilgų metų praktikos užsienyje Ibizos saloje Ispanijoje, Taragonos regione Katalonijoje, Schleswig – Holstein regione Vokietijoje 2017 metais "SEA PARADISE" irklenčių mokykla įstoja į tarptautinę vandens sporto mokyklų asociaciją VDWS. Mokykla kartu su Palangos miesto vardu jau yra matoma tarptautiniame žemėlapyje tarp 540 vandens sporto mokyklų trisdešimtyje pasaulio šalių. Tai yra pirmoji sertifikuota irklenčių mokykla Lietuvoje priklausanti VDWS asociacijai.

2017 metais Palangoje įkurtas ir Surf hostelis, kuris teikia apgyvendinimo paslaugas žmonėms mėgstantiems laisvę, naujas pažintis, bangas ir vėją. Tai yra pirmasis surf hostelis regione gyvenantis tikrąją surf dvasia. Čia apsistoję žmonės supranta, kad žodis surf nėra tik bangų gaudymas, tai ir gyvenimo būdas! ALOHA!

Mes esame "locals" sup surferiai iš Palangos paplūdimio, keliaujantys aplink pasaulį tobulėdami asmeniškai ir kaip sup instruktoriai. Mes mylime tai ką darome ir tai perteikiame savo pamokose.

Pas mus galite gauti irklenčių ar banglenčių pamokas, taip pat išsinuomoti irklentes, rengti gimtadienius ar aktyviai švęsti kitas progas, užsisakyti turus irklentėmis ir dar daug kitų vandens pramogų.
Šaltinis: © seaparadise.eu

Aplankykite netoliese

Susisiekti telefonu
+37065764313