Vila Romnesa

Viešbučiai
VILA EŽERINGAME AUKŠTAITIJOS KRAŠTE

Visai šalia Ignalinos miesto, Strigailiškio kaime, įsikūrusi „Vila Romnesa" - jaukus, patogiai ir stilingai įrengtas viešbutis. Viešbutyje yra įvairių skirtingų tipų numerių, visuose yra privatūs vonios kambariai, televizoriai, mini šaldytuvai, daugumoje yra įrengti kondicionieriai. Taip pat Jūsų patogumui veikia bendra virtuvėlė. Yra nemokamas bevielis internetas. Viešbučio kieme pastatyta pavėsinė su kepsnine, kurioje už papildomą mokestį galima smagiai praleisti laiką su šeima ir draugais. Viloje yra pirtis ir kubilas.

Aktyvesniems mūsų svečiams suteikiame galimybę išsinuomoti dviračių, elektrinių paspirtukų bei čioperių, baidarių. Turime nemokamą vaizdo kameromis stebimą didelę parkavimosi aikštelę. Dviratininkams sudarome galimybę palikti dviračius rakinamoje patalpoje. Už papildomą mokestį pristatome kambariuose vaikišką lovytę ir kai kuriuose kambariuose išlankstomą lovą suaugusiems.

Jūsų patogumui mūsų viešbutyje veikia seifų sistema, kuri leidžia svečiams atvykti bet kuriuo paros metu. Jei atvyksite vėliau, jūsų raktą tiesiog paliksime seife ir žinute atsiųsime kodą.

Už papildomą kainą galima užsisakyti skanius ir sočius pusryčius, šalia esančiame restorane „Romnesa".

„Vila Romnesa" laukia Jūsų!
Šaltinis: © romnesa.lt

Aplankykite netoliese

Rezervuoti internetu
Susisiekti telefonu
+37060611316