Kaimo turizmo sodyba "Dzūkijos uoga"

Kaimo turizmo sodybos
Jaukios ir stilingos sodybos nuoma Dzūkijos nacionaliniame parke – Varėnos krašto pušynų ir vandens apsuptyje, netoli Druskininkų. „Dzūkijos uoga” įsikūrusi 18 km. nuo kurorto esančiame Viršurodukio kaimelyje su 3 pastoviais gyventojais.



Siūlome aktyvaus poilsio pramogas ir komfortišką nakvynę šeimoms su vaikais bei mažų įmonių kolektyvams. Vienu metu sodyba nuomojama tik vienai 10 – 18 žmonių grupei.

Šiuolaikiškoje turizmo sodyboje yra 7 miegamieji, moderni virtuvė, švara spindintys vonios kambariai. Kieme rasite pirtį, terasas, pavėsinę , malkomis kūrenamą pečių maisto gaminimui, grilį bei laužavietę. Kiemo gale teka upelis, šalia pirties yra tvenkinys.

Organizuojame plaukimą baidarėmis Dzūkijoje; siūlome pirties paslaugas su SPA, vedame dviračių žygius po Dzūkijos nacionalinį parką. Kviečiame į edukacines programas šeimoms su vaikais, komandos formavimo užsiėmimus ar seminarus mažoms įmonėms. Ruošiame maisto kepimo pečiuje ar ant laužo mokomąsias programas.

Daugiau informacijos apie aktyvaus laisvalaikio pramogas rasite „Dzūkijos uoga“ sodybos youtube kanale: https://www.youtube.com/c/KaimoturizmosodybaEu

Virtualus turas po turizmo sodybą: https://kaimoturizmosodyba.eu/virtualus-turas/
Šaltinis: © dzukijosuoga.lt

Aplankykite netoliese

Rezervuoti internetu
Susisiekti telefonu
+37069963565