Pinčiuko Baidarės - baidarių nuoma Dzūkijoje

Baidarių nuoma
Maloniai kviečiame šauniam žygiui baidarėmis pačiomis gražiausiosmis Pietų Dzūkijos upėmis – Nemunu, Baltąja Ančia, Mara, Grūda ir Zapse. Siūlome vienos, dviejų arba trijų dienų žygius baidarėmis. Taip pat organizuojame naktinius žygius su prožektoriais laukinėje gamtoje! Pinčiuko baidarių komanda pasirūpins smagiu ir turiningu Jūsų laisvalaikio praleidimu be jokių rūpesčių! Apgyvendinsime kaimo turizmo sodyboje arba stovyklavietėse, paruošime karštą pirtį su kubilu, užsakysime maitinimą ir suteiksime visą reikiamą inventorių kokybiškam Jūsų poilsiui gamtoje.

Plaukdami su saugiomis ir kokybiškomis mūsų baidarėmis ne tik mėgausitės laukinės gamtos grožiu, keliausite paslaptingais ir viliojančiais vandens keliais, grožėsitės upės vaizdingais slėniais, švariu vandeniu, bet ir išbandysite savo jėgas, įveikdami staigius vingius, smagius upės slenksčius bei gamtos sukurtas kliūtis. Jums siūlome tik naujas, aukščiausios klasės, prancūziškas, dvivietes Brio RTM baidares. Kiekvienos baidarės viduje yra vieta vaikui, todėl tai labai patogu keliaujančioms šeimoms. Plaukiantiems bus pravestas trumpas instruktažas, pasiūlytas maršrutas bei jo ilgis, būsite aprūpinti liemenėmis ir išsamiais žemėlapiais. Organizuojame žygius iki 100 žmonių kompanijoms!

Puikiai žinome Jūsų poreikius – turime ilgametę patirtį vandens turizmo srityje, ypač kruopščiai apmąstome visas vandens kelionės detales bei transportavimo organizaciją. Jums nereikės niekuo rūpintis. Plaukiant baidarėmis Baltosios Ančios upe galima aplankyti legendomis apipintą ir turistų pamėgtą senovės gyvenvietę - Pinčiaragį. Tai akmens amžiaus gyvenvietė, kurioje archiologinių tyrinėjimu metu buvo aptikta daugybė titnago strėlių angalių, keramikos šukių. Pasak legendos, velnias Pinčiukas tyčia vargina tuos, kurie lipa upės krantais, ardydami juos. Todėl turėsite galimybę pasileisti į velnio Pinčiuko paieškas, galbūt pavyks atrasti jo slėptuvę Ir žinoma, ramaus kampelio pajūriškas smėlis, pušų ošimas atgaivins Jūsų jėgas tolimesnei kelionei.
Šaltinis: © pinciukobaidares.lt

Aplankykite netoliese